Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pommes de terre cireuses (à chair ferme) bio
- 1000 g d'aile de raie épaisse
- 550 g d'eau
- 2 branches de thym frais
- 4 brins de persil plat frais
- 1 feuille de laurier
- 1500 g d'épinards frais à grandes feuilles
- 40 g de beurre
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu blanc
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de curry en poudre
- 2 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2371 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Osso-buco de lotte
45 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Bar farci à l'oseille
1 Std. 10 Min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
La cuisson des langoustines
40 Min
Maquereaux sauce au citron et brocolis
45 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Raie aux câpres
45 Min
Maquereaux à la moutarde
30min