Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- 130 g d'oseille
- 35 g de beurre demi-sel
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1065 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Œuf cocotte à l'oseille
40min
Poires farcies en papillote
35min
Rillettes de lapin
12 Std.
Mignons de porc à l'époisses
1 godz. 15 min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1 godz.
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min