Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1129 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Salade de lentilles et cervelas
45min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25 min.
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Tapenade
10 min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Terrine bressane
24h
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Œuf poché sauce meurette
1h
Tarte à la praline
3h 20min