Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés, coupés en quatre
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 60 g de foie gras de canard mi-cuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 823 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons
20 min
Crème de courgette au bleu
25min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 min
Crème de petits pois
40 min
Gaspacho
12 godz.
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min