Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 300 g de fonds d'artichaut surgelés, coupés en quatre
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 60 g de foie gras de canard mi-cuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 823 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Crème de petits pois
40 Min
Velouté de langoustines à la vanille
55 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Crème de chou-fleur
40 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Bavarois d'asperge
15 Min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Petite crème de corail, noix de saint-jacques poêlées
35min