Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- le zeste de 2 clémentines
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
-
1
c. à soupe de bouillon de volaille
of ½ cube de bouillon de volaille - 600 g de châtaignes cuites et pelées
- 450 g de lait
- 200 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de bacon, détaillé en lanières
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1953 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté patate douce et orange
30 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 Min
Velouté de châtaigne
35 Min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 Min
Velouté de châtaigne et poivron
35 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Velouté de concombre aux noix
10 Min
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 Min