Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de framboises fraîches
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Velouté de concombre glacé
10 min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 dk
Gaspacho tomates ananas
1u. 5min
Gaspacho de betterave
10 min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho sucré-salé
5 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Gaspacho concombre-feta
10 min