Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 c. à café d'algues variées, séchées (voir "Conseil(s)")
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 g d'huile de noisette
- 15 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 noix de saint-jacques, sans corail et émincées en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 260 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte à la provençale
50min
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12小时 30 分钟
Nage de saint-jacques
1h 20 min
Marmite aux palourdes
1h 50 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35min