Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 c. à café d'algues variées, séchées (voir "Conseil(s)")
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 g d'huile de noisette
- 15 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 noix de saint-jacques, sans corail et émincées en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 260 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40 min
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min