Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 135 g d'oignons, coupés en deux
- 1 piment rouge, épépiné
- 20 g de gingembre frais
- 1 c. à café de pâte de miso
- 10 g d'huile de tournesol
- 50 g de saké
- 200 g de carottes, taillées en julienne
- 200 g de blancs de poireau, taillés en julienne
- 100 g de mirin
- 20 g de vinaigre de riz
- 600 g d'eau
- 180 g de crème de coco
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de nouilles de blé chinoises
- 2 c. à café d'algues wakamé en flocons
- 20 g de beurre
- 12 noix de saint-jacques
- 12 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 15.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Saveur de Méditerranée en méli-mélo (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1h
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min