Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 632 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 min
Sauce beurre blanc
20 min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14h 15min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2 godz.
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Lotte à l'andouille
1h 20 min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30 min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Waterzooï
1h 15min