Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 632 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3 Std. 25 Min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 Min
Mille-feuilles de pomme de terre au foie gras
3 Std. 35 Min
Sorbet aux 3 agrumes
1h 35min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Geen beoordelingen
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3小时 20 分钟
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4 Std.