Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de filets de poisson blanc, désarêtés (colin ou merlan par ex.)
- 1 blanc d'œuf
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bar entier, vidé et nettoyé, désarêté par le poissonnier et prêt à farcir (Voir "Conseil(s)") (env. 1 kg)
- 90 g d'oseille (20-25 feuilles)
- 60 g échalotes, coupées en deux
- 80 g de beurre demi-sel
- 200 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 700 g de carottes, coupées en morceaux
- 60 g de purée d'amande
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2723 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Pressé de raie
14 godz.
Daurade à l'ail
40 dk
Aumônières aux fruits de mer
1sa 30 dk
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min
Filets de merlan en papillote de poireau
45 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 Min
Cotriade
1sa
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min