Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 80 g de sucre en poudre
- 600 g de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 min
Gratin de figues
25min
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2 Std.
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Charlotte au pain de mie
2 Std. 30 Min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55 min
Sabayon au citron
15min
Soupe glacée de poivrons grillés
50 min
Gratin aux figues
15min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min