Apparaten en accessoires
Gratin de raisin en sabayon
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
6 portions
Ingrediënten
-
100 g de crème liquide entière très froide
-
4 jaunes d'œufs
-
100 g de vin blanc liquoreux type coteaux-du-layon
-
600 g de raisins
-
80 g de sucre en poudre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
610.5 kJ /
152.8 kcal
Vetten
2.7 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
26.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi N°9 Spécial gratins
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sauce gribiche
15min
Clafoutis aux cerises
50min
Poires duchesse
12u. 25min
Fraîcheur de nectarine
25min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Crème brûlée à la violette
2u. 15min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2u. 15min
Crème fraise rhubarbe
1u. 30min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2u. 10min
Gratin aux figues
15min
Mousse meringuée au pamplemousse
12u.
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min