Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 80 g de sucre en poudre
- 600 g de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Nage de saint-jacques
1h 20min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45min
Gaspacho de tomate aux cerises noires
1h 5min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1h 45min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Gratin de figues
25 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.