Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 80 g de sucre en poudre
- 600 g de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min
Sabayon aux raisins
15min
Poires duchesse
12u. 25min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
Mousse de brebis au pamplemousse
4h
Gaspacho de concombre aux fraises
45min
Sabayon au cidre
15min
Gratin aux fruits rouges
20min
Sabayon sucré
30min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min