Apparaten en accessoires
Gratin de raisin en sabayon
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
6 portions
Ingrediënten
-
100 g de crème liquide entière très froide
-
4 jaunes d'œufs
-
100 g de vin blanc liquoreux type coteaux-du-layon
-
600 g de raisins
-
80 g de sucre en poudre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
610.5 kJ /
152.8 kcal
Vetten
2.7 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
26.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi N°9 Spécial gratins
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sabayon aux raisins
15min
Mousse aux fruits rouges
5u.
Curry d'agneau aux petits pois, mangue, banane et pistaches
1u. 30min
Mousse de brebis au pamplemousse
4u.
Mousse au caramel salé
4u. 30min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1u. 30min
Flan aux fruits rouges
1u.
Blanc-manger coco-ananas
4u. 15min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45min
Mousse aux griottes
2u. 30min
Mousse framboise-noix de coco
2u. 15min
Soufflé aux agrumes
30min