Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de beurre doux, pour les ramequins
- 4 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe de marsala liquoreux aux amandes
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de cassonade
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 12 figues fraîches, coupées en quatre
- 6 pincées de cannelle en poudre
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème anglaise à l'orange
1h
Bar en croûte de fruits secs
45min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2 godz. 5 min
Clafoutis figues-amandes
50min
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Tartelettes amandines aux figues
1 Std. 30 Min
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Ananas au sirop de coriandre
2 godz. 45 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 min
Chutney de figues
4 godz.
Gratin aux figues
15min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min