Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de beurre doux, pour les ramequins
- 4 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe de marsala liquoreux aux amandes
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de cassonade
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 12 figues fraîches, coupées en quatre
- 6 pincées de cannelle en poudre
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pêches au basilic
30 Min
Risotto safrané à la pêche
40min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Crumble de figues à la noisette
45min
Gratin aux figues
15 Min
Clafoutis figues-amandes
50min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Crème anglaise à l'orange
1h
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Clafoutis aux abricots
55min