Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au roquefort
- 100 g de roquefort
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
- 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 100 g de mousse de foie
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 16 figues sèches, ou fraîches
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 224 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Cocktail Premier Empire
10 dk
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2sa 10 dk
Rillettes de sardines à l'orange
2 Std. 15 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Verrine saumon-endive
10 dk
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
White Lady givré
3h
Verrines estivales
12h
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2 godz. 35 min
Punch réunionnais
15 min