Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au roquefort
- 100 g de roquefort
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
- 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 100 g de mousse de foie
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 16 figues sèches, ou fraîches
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 224 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2h 15 min.
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Crème de roquette au chèvre
30min
Feuilletés au beaufort
1h
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 godz. 50 min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50min
Gratin aux figues
15min