Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'abricots frais de belle taille (12) bien mûrs, dénoyautés et détaillés en oreillons
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de cassonade
- 150 g de vin blanc doux parfumé, type muscat
- 240 g de biscuits amaretti (12 biscuits)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 Std. 30 Min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45 Min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Mousse de framboises à la verveine
10 Min
Soufflé aux agrumes
30min
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Petits flans aux asperges
55 min