Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'abricots frais de belle taille (12) bien mûrs, dénoyautés et détaillés en oreillons
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de cassonade
- 150 g de vin blanc doux parfumé, type muscat
- 240 g de biscuits amaretti (12 biscuits)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Sabayon au citron
15min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13h
Sabayon anisé
15min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5h 45min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Tiramisu pamplemousse et thé vert
3h 30 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min