Sabayon aux abricots et aux amaretti

Sabayon aux abricots et aux amaretti

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 600 g d'abricots frais de belle taille (12) bien mûrs, dénoyautés et détaillés en oreillons
  • 3 jaunes d'œufs
  • 40 g de cassonade
  • 150 g de vin blanc doux parfumé, type muscat
  • 240 g de biscuits amaretti (12 biscuits)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 1975 kJ / 471 kcal
Vetten 15 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...