Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 20 g de tomates confites à l'huile, égouttées et coupées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 518 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole de petits pois
20 min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Choux au tarama
1h 45min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Sablés au parmesan
1h