Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 20 g de tomates confites à l'huile, égouttées et coupées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 518 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3h 30min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30 min
Ballotine comme un macaron
25 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Sablés au parmesan
1h