Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 20 g de tomates confites à l'huile, égouttées et coupées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 518 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenade de tomates
5min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 Std. 15 Min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4 Std. 20 Min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45min
Guacamole de petits pois
20 Min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1u. 20min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Petits flans aux asperges
55 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.