Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de vin pétillant demi-sec
- 120 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits rouges frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 711.8 kJ / 169.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 min
Sabayon aux raisins
15min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 Std. 15 Min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Poires farcies en papillote
35 min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Crumble aux fruits rouges
1h 15min
Clafoutis aux fruits rouges
55 min
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
45min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min