Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalote, coupée en deux
- 3 brins de persil frais
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 200 g de lait ribot
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 filets de maquereaux fumés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 449 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Minigratins à la grecque
20min
Verrines "toutes vertes"
30min
Ballotine comme un macaron
25min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 Min
Pain d'épices surprise
24h
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40 Min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Tuiles aux crevettes
40 Min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min