Verrines bretonnes au lait ribot
TM6 TM5 TM31

Verrines bretonnes au lait ribot

4.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g d'échalote, coupée en deux
  • 3 brins de persil frais
  • 300 g d'eau
  • 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
  • 200 g de lait ribot
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 filets de maquereaux fumés

Voeding
per 1 portion
Calorieën
449 kJ / 107 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
5.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten