Verrines bretonnes au lait ribot

Verrines bretonnes au lait ribot

4.1 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • 60 g d'échalote coupée en deux
  • 3 brins de persil frais
  • 300 g d'eau
  • 200 g de pommes de terre détaillées en cubes (2 cm env.)
  • 200 g de lait ribot
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 filets de maquereaux fumés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 449 kJ / 107 kcal
Vetten 5.7 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...