Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 400 g de chou vert frisé, taillé en fines lanières
- 80 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 100 g de courgette, coupée en dés
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre doux
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 1 dose de safran en poudre
- 1 pincée de poivre moulu
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1285 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alicuit de canard
1 godz.
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min
Carré feuilleté aux champignons
1h 45min
Tarte fine aux sardines
45min
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Mini-tourtes agneau aubergine
1 godz. 30 min
Sardines à la corsica
50min
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Tomates farcies au poisson
1 godz. 10 min
Chou farci au haddock
1 godz.
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Matelote de poisson au Riesling
13h