Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 400 g de chou vert frisé, taillé en fines lanières
- 80 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 100 g de courgette, coupée en dés
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre doux
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 1 dose de safran en poudre
- 1 pincée de poivre moulu
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1285 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce soubise
30 Min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Ma moussaka "désorientée"
1 Std. 30 Min
Bouchée à la reine
55 Min
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 Min
Ballotine de saumon
25 Min
Carré feuilleté aux champignons
1h 45min
Aubergines farcies à l'orientale
1 Std. 15 Min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10 min
Tomates farcies au poisson
1h 10 min
Feuilletés de poisson aux pousses d'épinards
1 Std. 40 Min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min