Compatibele versies
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les ravioles
- 1 citron vert non traité
- 2 noix de saint-jacques
- 25 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 2 galettes de riz
- 1 c. à café d'huile de tournesol
Le bouillon
- 80 g d'oignons
- 30 g de gingembre frais
- 1 piment rouge, épépiné
- 1 bâton de citronnelle fraîche
- 70 g de mirin
- 10 g de vinaigre de riz
- 20 g de sauce de soja
- 150 g d'eau
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1150 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1 Std. 5 Min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 Min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2 Std.
Sabayon au vouvray
15min
Tuiles aux crevettes
40min
Bouillon thaï à la lotte, aux coques et au poivre vert
25 Min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1u. 10min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Bar farci à l'oseille
1u. 10min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min