Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes émondées
- 1000 g de tomates très mûres, coupées en deux ou quatre
- 2 têtes d'ail entières, non épluchées
- 1 poivron rouge, coupé en morceaux
- 120 g d'huile d'olive
- 1 tranche de pain, frite dans l'huile d'olive et coupée en morceaux
- 8 filets d'anchois au sel
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 100 g de vinaigre de Banyuls
- Voeding
- per 1 bouteille
- Calorieën
- 8750 kJ / 2114 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 172 g
- Vezels
- 28 g
Alternatieve recepten
Acras de morue
13 Std.
Sauce tomate
40min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Soufflé de pomme de terre à la morue
13 Std.
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3 godz. 10 min
Chips de crevettes
35 Min
Sabayon anisé
15 Min
Aubergines d'Almagro marinées
96 godz.
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Rillettes de poulet
6h