
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto d'herbes sucré
- ¼ bouquet de persil plat frais équeuté
- ¼ bouquet de cerfeuil frais équeuté
- 15 g de sucre en poudre
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
- 80 g d'huile d'olive
La faisselle de chèvre
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g de sucre en poudre
- 400 g de faisselle de chèvre, égouttée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 478 kcal / 1885 kJ
- Eiwitten
- 8 g
- Vetten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchée croquante à l'abricot
24u. 55min
Soufflé au chocolat et à l'orange
50min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Raifort au coing
Geen beoordelingen
Gâteau amande-caroube à la vapeur
1u. 15min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3u. 10min
Crème à la horchata
50min
Gâteau aux clémentines
3u. 15min
Alfajores à la coco et au caramel
1u. 15min
Pâte à tartiner sans sucre
10min
Sauce orange-curry
10min
Fondue de poireau orange et cumin
30min