Fenetra de Toulouse

Fenetra de Toulouse

4.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 parts

Ingrediënten

La pâte sablée
  • 3 œufs blancs et jaunes séparés
  • 70 g de sucre en poudre
  • 20 g d'eau
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 125 g de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour le moule
  • 1 pincée de sel
La garniture
  • 180 g de confiture d'abricots
  • 60 g d'écorce de citron confit
La meringue
  • 20 g de farine de blé
  • 80 g d'amandes en poudre
  • 60 g de sucre glace maison

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 10.2 g
Calorieën 2549.2 kJ / 609.8 kcal
Vetten 26.5 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 82.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...