Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 60 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 50 g farine de blé, pour le moule
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 2 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 30 g de cacao en poudre
La crème à la menthe
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 c. à café d'arôme naturel de menthe
- 1 branche de menthe fraîche, effeuillée
- 1 trait de colorant alimentaire vert
- 250 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
Les carrés de chocolat et le montage
- 130 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 630 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace à la vanille
12h
Barres chocolat-caramel
1 Std. 30 Min
Pâte à chou
2h
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 godz.
Vacherin griotte-amande
12h
Mystère cœur chocolat
3h 35 min
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8 Std. 50 Min
Le drômois
12h 45min
Paille à la confiture
1 Std. 30 Min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min