Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)

Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)

3.1 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 30min
20 pièces

Ingrediënten

  • 130 g de crème liquide 35% m.g.
  • 100 g de sucre en poudre
  • 75 g de miel
  • 85 g de sirop de glucose ou de glucose déshydraté
  • 10 g de beurre demi-sel
  • 1 pincée de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour la finition
  • 110 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 0.7 g
Calorieën 437 kJ / 104 kcal
Vetten 4.8 g
Koolhydraten 14.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...