Compatibele versies
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de sucre en poudre
- 75 g de miel
- 85 g de sirop de glucose, ou de glucose déshydraté
- 10 g de beurre demi-sel
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour la finition
- 110 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 437 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Le saucisson au chocolat
6h 15min
Barres chocolat-caramel
1h 30min
Gâteau vapeur au citron
2h 25min
Gâteau de Pâques
1 godz. 55 min
Mousse au chocolat magique
15 min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4 Std. 30 Min
Gâteau à la violette
4h 45min
Carrés menthe-chocolat
5h
Gâteau aux peaux de banane
3 Std. 45 Min
Biscuits aquarium
1h 45min
Sucettes chocolat-orange
2h 45min
Glaçage miroir au chocolat noir
12h