Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croquant
- 250 g de biscuits secs, type Petit Beurre® (50 g émiettés grossièrement à la main)
- 40 g de noix de coco déshydratée et râpée, râpée
- 100 g d'abricots secs dénoyautés et coupés en dés
- 150 g de beurre clarifié
La gelée d'abricot
- 120 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel d'amande amère
- ½ c. à café d'agar-agar (1 g)
La couverture au chocolat
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile végétale
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 512 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au chocolat magique
15 Min
Marquise au chocolat
2 Std. 25 Min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12 godz. 20 min
Minibûche cerise amarena
40 Min
Tuiles à la rose
1 Std.
Carrés gourmands aux abricots
3h
Sucre au thym
Geen beoordelingen
Petits babas rapides à la grenadine
30 Min
Petit soufflé aux amandes, cœur chocolat
30 Min
Œufs au lait aux Carambar
1sa 30 dk
Gâteau vapeur à l'orange
40 Min
Crémeux de Carambar
2h 30 min