Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème à la mangue
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre roux
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le caramel à la Passion
- 80 g de sucre
- 120 g sirop de glucose
- 10 g de miel
- 180 g crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de jus de fruit de la Passion, sans sucre ajouté
- 150 g de chocolat au lait saveur caramel, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2776.8 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Crème anglaise à l'orange
1h
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45min
Bavarois tomate-fraise
2 godz. 25 min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Crème brûlée
2u. 40min
Délice d'été pêche-abricot
4h
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Mousse au caramel salé
4h 30 min
Trifle aux fruits rouges
24h
Flan à la pistache
30min