Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème à la mangue
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre roux
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le caramel à la Passion
- 80 g de sucre
- 120 g sirop de glucose
- 10 g de miel
- 180 g crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de jus de fruit de la Passion, sans sucre ajouté
- 150 g de chocolat au lait saveur caramel, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2776.8 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Verrine à la pomme
30min
Breizh bowl
13h
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3 Std. 15 Min
Chouquettes à la crème pralinée
2 godz. 15 min
Caillebottes vendéennes
12 Std. 45 Min
Mousse au caramel salé
4 godz. 30 min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12h 15min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2 godz.
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Marquise au chocolat
2h 25 min
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min