Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème à la mangue
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre roux
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le caramel à la Passion
- 80 g de sucre
- 120 g sirop de glucose
- 10 g de miel
- 180 g crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de jus de fruit de la Passion, sans sucre ajouté
- 150 g de chocolat au lait saveur caramel, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2776.8 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Tarte à l'ananas
3 Std.
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Crème brûlée
2h 40min
Cheesecake framboises
5 Std.
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45min
Bavarois à la mangue
7h
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min