JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin

JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 45min
6 portions

Ingrediënten

La crème à la mangue
  • 250 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 6 jaunes d'œufs
  • 80 g de sucre roux
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le caramel à la Passion
  • 80 g de sucre
  • 120 g sirop de glucose
  • 10 g de miel
  • 180 g crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de jus de fruit de la Passion sans sucre ajouté
  • 150 g de chocolat au lait saveur caramel, détaillé en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7.3 g
Calorieën 2776.8 kJ / 664 kcal
Vetten 37 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 73.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...