Compatibele versies
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de ma grand-mère : mato de monja
- 100 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 250 g de boisson végétale à l'amande
- 250 g de lait
- 2 - 3 gouttes d'huile essentielle de citron, à ajuster en fonction des goûts
Le gâteau de ma grand-mère : pa de pessic
- 8 œufs
- 250 g de sucre en poudre
- 1 pincée de vanille en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 120 g de farine de blé
- 120 g de fécule de maïs
- 50 g de beurre doux mou, et un peu pour le moule
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1937.4 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Broyé du Poitou
1 godz. 15 min
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h
Gâteau de riz à la pâte de haricot azuki
3 Std. 55 Min
Crème à la horchata
50 Min
Crème caramel
3 godz.
Pain de Gênes
1 godz.
Quatre-quarts aux poires
55 Min
Douillon aux poires
1 godz. 15 min
Cake aux fruits confits
4h
Flaugnarde aux poires
50 Min
Flan pâtissier
4 Std. 25 Min