Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait demi-écrémé
- 5 jaunes d'œufs
- 155 g de sucre en poudre
- 3 c. à soupe d'amandes en poudre
- 3 gouttes d'arôme d'amande amère
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g d'eau
- 300 g de raisin noir, égrainé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 17.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel au tofu soyeux
2 Std. 25 Min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Crème à la horchata
50 dk
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 Min
Crème caramel
3h
Cheesecake polonais
1 Std. 30 Min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Entremets chocolat noisette
2 godz. 30 min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Crème renversée au caramel
4sa 50 dk
Flan pâtissier
4h 25min