Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème (la veille)
- 135 g de jus de pamplemousse
- 150 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 130 g de beurre doux
La mousse (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 180 g de crème liquide entière, très froide
- 4 c. à soupe de jus de pamplemousse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Bavarois tomate-fraise
2h 25 min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Cannelés au pamplemousse
12 Std.
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3h 30min
Mousse légère fraise-groseille
2 godz. 15 min
Sorbet à l'orange
12 Std.
Crème brûlée à la fraise
3 Std. 10 Min
Petit soufflé aux amandes, cœur chocolat
30min
Mousse aux pommes
40min