Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème (la veille)
- 135 g de jus de pamplemousse
- 150 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 130 g de beurre doux
La mousse (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 180 g de crème liquide entière, très froide
- 4 c. à soupe de jus de pamplemousse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min
Semifrio pêche-abricot
3 godz. 35 min
Mousse à l'abricot
3 godz. 30 min
Fraîcheur de nectarine
25min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Couronne feuilletée à la frangipane
2 Std.
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min
Pavlova mangue-kiwi
4 godz. 10 min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min