
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de foie gras de canard cru 1 lobe éveiné
- 2 pincées de fleur de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 30 g d'armagnac
Le jour même
- 500 g d'échine de porc, désossée préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 100 g de foie de porc préalablement congelé (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 200 g de gorge de porc préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 1 c. à café bombée de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 30 g de truffes fraîches ou en conserve, émincée en fines lamelles
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 4495 kcal / 18789 kJ
- Eiwitten
- 217 g
- Vetten
- 399 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vezels
- 5 g