Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de foie gras de canard cru, 1 lobe éveiné
- 2 pincées de fleur de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 30 g d'armagnac
Le jour même
- 500 g d'échine de porc, désossée, préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 100 g de foie de porc, préalablement congelé (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 200 g de gorge de porc, préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 1 c. à café bombée de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 30 g de truffes fraîches ou en conserve, émincée en fines lamelles
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 18789 kJ / 4495 kcal
- Eiwitten
- 217 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 399 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté de campagne au foie gras
48h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Pâté de campagne
48h
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Rillettes de lapin
12 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de canard
24h
Piquillos à la morue
1 Std. 30 Min