Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de foie gras de canard cru, 1 lobe éveiné
- 2 pincées de fleur de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 30 g d'armagnac
Le jour même
- 500 g d'échine de porc, désossée, préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 100 g de foie de porc, préalablement congelé (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 200 g de gorge de porc, préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 1 c. à café bombée de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 30 g de truffes fraîches ou en conserve, émincée en fines lamelles
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 18789 kJ / 4495 kcal
- Eiwitten
- 217 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 399 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72h
Moules à l'escabèche
24h
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Rillettes de lapin
12 godz.
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de canard
24h
Sauce gribiche
15 Min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Rognons de veau sauce madère
20min