Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de foie gras de canard cru, 1 lobe éveiné
- 2 pincées de fleur de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 30 g d'armagnac
Le jour même
- 500 g d'échine de porc, désossée, préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 100 g de foie de porc, préalablement congelé (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 200 g de gorge de porc, préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 1 c. à café bombée de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 30 g de truffes fraîches ou en conserve, émincée en fines lamelles
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 18789 kJ / 4495 kcal
- Eiwitten
- 217 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 399 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de canard
24hod.
Pets-de-nonne
35min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté de campagne
48 Std.
Pâté en croûte à la châtaigne
13h 30min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 dk
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45min
Piquillos à la morue
1sa 30 dk
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2sa
Baba au rhum
3h
Marmite du pêcheur
50 dk