Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de jus de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de basilic frais
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de fraises, émincées en lamelles de 5 mm d'épaisseur
- 30 g de crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de légumes
35min
Sorbet aux fruits
10min
Velouté de potiron et crevette
35min
Mousse de brebis au pamplemousse
4h
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1h 15min
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Couscous de crevettes et sa bisque
1h
Couscous de crevettes et sa bisque (Découverte)
1h
Douceur mangue-Passion
15min