Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de jus de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de basilic frais
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de fraises, émincées en lamelles de 5 mm d'épaisseur
- 30 g de crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puddings au quinoa et coulis de framboises
2h
Gâteau de crêpes à la mangue (FR)
1h 15 min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25 min
Ananas givré à la sauge
12h
Carpaccio de canard aux agrumes
12h 30min
Gaspacho carotte-orange
1h 20min
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Gratin de raisin en sabayon
20min
Baba à la noix de coco
2h
Crème d'amande aux raisins
1h 40 min
Gratin aux figues
15min
Tarte aux légumes et jambon
1h