Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de jus de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de basilic frais
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de fraises, émincées en lamelles de 5 mm d'épaisseur
- 30 g de crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Malakoff à la crème anglaise
25min
Mystère cœur chocolat
3 godz. 35 min
Sorbet aux 3 agrumes
1h 35 min
Saveur de Méditerranée en méli-mélo (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Œufs mollets en robe de noix
30 Min
Légumes grillés en corolles
1 Std.
Cannelloni de crêpe à l'orange
45min
Verrine exotique
5 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Bavarois d'asperge
15 min
Bûche sorbet aux trois parfums
1 Std. 20 Min
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3h 30min