Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le lait d'amande
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 2 clous de girofle
- 200 g de poudre d'amande
- 30 g de kirsch
Le blanc-manger
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 3 gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le coulis de rhubarbe
- 350 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2 cm)
- 200 g de sucre en poudre
- 40 g de beurre doux
Les fraises vanillées
- 300 g de fraises, coupées en quatre
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 10 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2704 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 93.9 g
- Vetten
- 26.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brûlée à la violette
2 godz. 15 min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12 Std.
Breizh bowl
13h
Bouchée croquante à l'abricot
24h 55min
Crème glacée à la rhubarbe
2 godz. 35 min
Tiramisu fraise rhubarbe
2 godz. 35 min
Tiramisu aux cerises
2 godz. 15 min
Tiramisu framboises-fraises
3 godz.