Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le lait d'amande
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 2 clous de girofle
- 200 g de poudre d'amande
- 30 g de kirsch
Le blanc-manger
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 3 gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le coulis de rhubarbe
- 350 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2 cm)
- 200 g de sucre en poudre
- 40 g de beurre doux
Les fraises vanillées
- 300 g de fraises, coupées en quatre
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 10 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2704 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 93.9 g
- Vetten
- 26.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'amande aux raisins
1 godz. 40 min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Mousse aux griottes
2 godz. 30 min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Crème fraise rhubarbe
1 godz. 30 min
Entremets mangue-coco
2h 25 min
Gratin de mangue aux épices
1 godz. 30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Coulis de fruits
10 min