Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'asperges vertes
- 400 g d'eau
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de pois mange-tout, coupés en tronçons
- 100 g d'haricots verts frais, coupés en tronçons d'1 cm
- 100 g de petits pois frais, écossés
- 3 brins de basilic frais, et un peu pour la finition
- 4 feuilles de menthe fraîche, et un peu pour la finition
- 3 brins de coriandre fraîche, et un peu pour la finition
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 100 g de fromage blanc nature
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- quelques feuilles d'épinards frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté du potager
15min
Verrines à l'italienne
3h 25 min.
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2h
Sauce orange-citron
30min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrines estivales
12h
Parfait glacé citron vert et coriandre
12h 30min
Verrine exotique
5 min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15 min
Gaspacho de betterave
10 min
Verrines printanières
25 min
Mousses de betterave en deux façons
15min