Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 branches de sauge fraîche, effeuillées
- 110 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 200 g de jus de canneberge
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de pois mange-tout
- 200 g de gambas crues, décortiquées
- 100 g de crème liquide légère
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 852 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Potage au poireau
30 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 Min
Velouté du potager
15 Min
Soupe paysanne express
45 Min
Soupe légère aux légumes
20min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 Min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min