Velouté d'automne aux gambas

Velouté d'automne aux gambas

3.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • de sauge fraîche effeuillées
    4 branches
  • d'oignon jaune coupé en deux
    110 g
  • de beurre doux
    10 g
  • de châtaignes cuites et pelées
    250 g
  • de jus de canneberge
    200 g
  • d'eau
    700 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de pois mange-tout
    250 g
  • de gambas crues, décortiquées
    200 g
  • de crème liquide légère
    100 g

Voeding per 1 portions

Calorieën 282 kcal / 852 kJ
Eiwitten 14 g
Vetten 12 g
Koolhydraten 28 g
Vezels 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...