Velouté d'automne aux gambas

Velouté d'automne aux gambas

3.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 branches de sauge fraîche effeuillées
  • 110 g d'oignon jaune coupé en deux
  • 10 g de beurre doux
  • 250 g de châtaignes cuites et pelées
  • 200 g de jus de canneberge
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 250 g de pois mange-tout
  • 200 g de gambas crues, décortiquées
  • 100 g de crème liquide légère

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Eiwitten 14 g
Calorieën 852 kJ / 282 kcal
Vetten 12 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...