
Apparaten en accessoires
Velouté d'automne aux gambas
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
de sauge fraîche effeuillées4 branches
-
d'oignon jaune coupé en deux110 g
-
de beurre doux10 g
-
de châtaignes cuites et pelées250 g
-
de jus de canneberge200 g
-
d'eau700 g
-
de bouillon de volaille1 cube
-
de pois mange-tout250 g
-
de gambas crues, décortiquées200 g
-
de crème liquide légère100 g
Voeding per 1 portions
Calorieën
282 kcal /
852 kJ
Eiwitten
14 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
28 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Soupes et veloutés
9 recepten
Frankrijk
Frankrijk