Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto
- 50 g de roquette
- 100 g de pistaches, non salées
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g d'huile d'olive
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le risotto
- 1400 g d'eau
- 75 g de fèves fraîches, blanchies
- 85 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 350 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 75 g de petits pois frais
- 100 g de pois gourmands frais, coupés en morceaux (2 cm)
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3075 kJ / 732 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto
30 Min
Risotto au curry et noix de coco
35 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto aux morilles
45 Min
Risotto parfumé aux herbes
30 Min
Risotto de printemps
55min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 Min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 Std.
Risotto tout vert
40 Min