Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 brins de basilic frais
- 30 g de pignons de pin
- 10 g d'huile d'olive
- 80 g de gruyère râpé
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 180 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées, torréfiées (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 383 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 4.8 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1 godz. 30 min
Cheesecake au concombre
4h 30min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Flans de petits pois
1h
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 min
Cake printanier
40 min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3h 30min
Ballotine comme un macaron
25 min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Feuilletés au beaufort
1h
Cake chèvre et noix
50 min