
Compatibele versies
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre fondu, pour les ramequins
- 60 g de sucre en poudre et un peu pour les ramequins
- 2 œufs jaunes et blancs séparés
- 375 g de fromage blanc nature préalablement égoutté dans un linge propre
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
25
g de fécule de maïs
of 25 g de farine de riz - le jus d'un citron jaune
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 185 kcal / 775 kJ
- Eiwitten
- 7.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g