Compatibele versies
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre fondu, pour les ramequins
- 60 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- 2 œufs, jaunes et blancs séparés
- 375 g de fromage blanc nature, préalablement égoutté dans un linge propre
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
25
g de fécule de maïs
of 25 g de farine de riz - le jus d'un citron jaune
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake tendre mozza jambon
1 godz. 20 min
Soufflés à la faisselle
12h 30min
Soufflé au caramel
35min
Croquettes de crabe
25min
Soufflé au fromage express
50 min.
Soufflés poires roquefort
1hod.
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Poire rôtie au chèvre
25min
Tuiles au fromage
15min
Gratin de comté façon pudding
45min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 godz. 20 min
Flan express au roquefort
30min