Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 450 g de filets de morue salée et une grande quantité d'eau froide
Le jour même
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier frais
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 15 g de beurre doux
- 200 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 6 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1626 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 64.7 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acras de morue
13h
Couscous de crevettes et sa bisque
1 Std.
Velouté de légumes
35 Min
Roulé de pain
1h 15min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15min
Gâteau choco minute comme un soufflé
25min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Geen beoordelingen
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Eclairs à la tapenade et ratatouille
2h 45min