Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de foie gras de canard cru, éveiné et coupé en morceaux (3 cm)
- ½ c. à café de cinq-épices en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de cognac
- 2 c. à soupe de banyuls
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 baies de genièvre
- 300 g de pommes de terre à chair ferme, type Roseval, (4 env.), épluchée et coupée en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1354 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 25.8 g
Alternatieve recepten
Crème fouettée citron vert-noisette
5min
Œufs mimosas à la sardine
35 min
Langoustines à la vapeur de gingembre
1h 15 min.
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Chips de crevettes
35 min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Pas d’évaluation
Tartelette au saint-nectaire
1h 30 min.
Milk-shake meringué
10 min
Sorbet Cuba libre
4h 50min
Œuf à la coque et asperges en mouillettes
15min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4h
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h