Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 130 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé
- 15 g d'huile d'olive
- ¾ c. à café de sel
La garniture
- 380 g de betterave cuite, émincée en tranches (1 cm)
- 50 g de jus de citron
- 200 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 200 g de crème aigre, 20% m.g.
- 120 g de jambon cru et maigre, détaillé en dés
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2261 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2h 15min
Poivrons farcis
1h
Pizza aux pommes de terre
1h 30min
Tartelettes printanières aux légumes
1h 10min
Tarte salée aux petits-suisses et légumes verts
1h 20 min
Quiche aux oignons, panais et au camembert
1h
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45min
Cake printanier
40min
Pizza tomate et roquette
1h
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Cake aux légumes
1h 15 min