Coquillages à la fondue de poireaux

Coquillages à la fondue de poireaux

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 3 blancs de poireau coupés en tronçons
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 180 g d'eau
  • 8 amandes fraîches préalablement dégorgées
  • 600 g de palourdes fraîches préalablement dégorgées
  • 600 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • 100 g de ricotta
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 bouquet de persil plat frais

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 45 g
Calorieën 1658 kJ / 397 kcal
Vetten 16.5 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 16.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...