Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de fenouil, détaillé en lanières
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 50 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 100 g de vin blanc moelleux
- 300 g de fond de volaille reconstitué
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin à la provençale
1h
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Lapin marengo
1h
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min.
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10 min.
Rognons de veau au xérès
25 min.
Alicuit de canard
1h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30 min.
Lapin aux pruneaux
1h
Osso-buco
1h 20min
Pintade au chou
1h 10 min.
Lapin à la moutarde
1h