Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de riz basmati
- 500 g de légumes variés de saison, coupés en rondelles, en lamelles ou en lanières
- 9 filets de sole (80-100 g chacun)
- 100 g de jambon cru de pays
- 3 branches de persil frais
- 80 g de mie de pain rassis
- 50 g de lait
- 1 œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile végétale
- 200 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 20 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1995 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de cabillaud
55min
Papillotes de poisson au mascarpone
35 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45 min
Filet de sandre, polenta au maïs frais
1h 45 min
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35 min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Ballotine de saumon
25 min
Boulettes de poisson aux champignons
40 min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 godz.
Filet de merlan en papillote de poireau
55min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min