Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons
- 100 g de navet de printemps, coupé en deux
- 50 g d'oignon nouveau
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
-
200
g de petits pois frais, écossés
of 200 g de petits pois surgelés - 30 g de beurre doux
- 8 feuilles de brick
- 6 brins de ciboulette fraîche, et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème fraîche légère
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 718 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagnes aux légumes
1h 15 min.
Pizzettes au fromage
1 godz. 35 min
Cake printanier
40min
Tarte aux 3 légumes
1h 25 min.
Champignons farcis
45min
Tomates farcies au poisson
1h 10 min.
Moussaka
1h 45min
Feuilletés de poisson aux pousses d'épinards
1 godz. 40 min
Légumes grillés en corolles
1h
Courgettes à la farce marine
1h 15 min.
Hachis de légumes au boulgour
1h 15 min.
Verrines estivales
12 Std.