Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gousses d'ail
- 20 g de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 20 g de pain blanc rassis
- 30 g de concentré de tomate
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de sauté de veau, détaillé en cubes (2 cm)
- 200 g de vin blanc sec
- 500 g de petites pommes de terre, type rattes
- 350 g de petits pois frais ou surgelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2553 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 58.5 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Alicuit de canard
1h
Emincé de veau à la normande
35min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Lapin marengo
1h
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Pintade au chou
1h 10min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40min
Estouffat toulousain
2h