Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gousses d'ail
- 20 g de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 20 g de pain blanc rassis
- 30 g de concentré de tomate
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de sauté de veau, détaillé en cubes (2 cm)
- 200 g de vin blanc sec
- 500 g de petites pommes de terre, type rattes
- 350 g de petits pois frais ou surgelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2553 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 58.5 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau Marengo
55min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Veau aux olives
1h
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Macaronade
2h 30min
Alicuit de canard
1h
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Lapin marengo
1h
Estouffat toulousain
2h
Pintade au chou
1 Std. 10 Min