Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet de basilic frais
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de ras el-hanout
- 300 g de graines de couscous fines
- 80 g de raisins secs
- 2 filets de poulet, coupés en deux
- 2 cuisses de poulet, coupées en deux
- 500 g de patates douces, coupées en morceaux
- 20 g de noix de coco râpée
- 80 g d'oignon
- 700 g d'eau
- 200 g de figues sèches
- 40 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3425 kJ / 816 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 84.5 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmite de poulet et légumes d'automne
1 Std. 40 Min
Sauté de porc aigre-doux
1 Std.
Porc vindaloo
2 godz. 30 min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1 Std.
Colombo de porc
1h 15 min
Poulet gingembre-citron
1h 5min
Biryani de dinde
8 godz. 50 min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1h 15 min
Brochettes de poulet à l'indienne
12 godz. 30 min
Curry d'agneau
1 Std.
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min