Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'échalotes, coupées en deux
- 4 brins de persil frais, hachés
- 25 g de graisse de canard, et un peu pour graisser
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de vin blanc
- 1 pâte feuilletée maison
- 1000 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), émincées en fines rondelles (2 mm)
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de roquefort, détaillé en cubes
- 3 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2308 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte de pommes de terre au cantal
1 godz. 30 min
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Croustade lardons et champignons
1 godz. 15 min
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1 godz. 35 min
Pâté de pommes de terre à la viande
1 godz. 15 min
Gratin de crêpes à la farine de châtaigne
1 godz.
Flan express au roquefort
30 min
Fenetra de Toulouse
1 godz. 30 min
Cannellonis à la ricotta
55min
Tarte basquaise
55min