Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin, type de Guérande
- 1 œuf
- 1450 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 - 8 saucisses, piquées à la fourchette
- 50 g de beurre demi-sel
- 100 g de fromage râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1935 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit salé aux lentilles
45min
Quiche lorraine
50min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Quiche auvergnate
1u. 20min
Welsh rarebit
30min
Mille-galettes de blé noir
35min
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Pizza aux pommes de terre
1u. 30min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1u. 20min
Flammekueche
1h 25min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min