Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'huile d'olive
- 800 g de viande de lapin en morceaux (2 râbles coupés en deux et 4 cuisses)
- 2 filets de poulet, sans peau, coupées en morceaux (3 cm env. )
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 dose de safran
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 1 branche de romarin frais
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de haricots verts frais, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 300 g de riz spécial risotto, type "arborio" italien ou "bomba" espagnol
- 250 g de haricots blancs en boîte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 22.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alicuit de canard
1h
Agneau au citron
1h 10min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Paëlla
50min
Couscous marocain
50min
Poulet basquaise
50min
Macaronade
2h 30min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Calamar à la piperade
35min
Pot-au-feu
1小时 40 分钟
Palourdes au cidre
35min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min