Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 brins de coriandre fraîche
- 1 zeste de citron vert
- 30 g d'amandes effilées
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 350 g de pâtes sèches, type linguine
- 18 gambas crues, décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511.8 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au thon
30 Min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 Min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 Min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30 Min
Risotto au saumon
45 Min
Pesto-tomates confites
15 Min
Penne aux moules
1 Std. 5 Min
Linguine aux crevettes
50 Min
Pâtes aux moules, raisins et pignons
20 Min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50 Min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 Min
Nouilles sauce verte et rose
20 Min