Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 brins de coriandre fraîche
- 1 zeste de citron vert
- 30 g d'amandes effilées
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 350 g de pâtes sèches, type linguine
- 18 gambas crues, décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511.8 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon-épinard
25min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Linguine aux crevettes
50min
Salade de pâtes aux coques
45min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50min
Gratin de macaronis au poulet
45min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Blanquette de saumon aux fèves
1h
Moules marinières au gingembre
25min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Vermicelles chinois aux crevettes, sauce à l'ail
1h 20min
Filet de colin à la sauce tomate
35min